A Helly Hansen a márka követőinek felvételeiből készíti téli kampányvideóját.

Töltse fel síelés közben készült videóit, hogy részese lehessen a Helly Hansen hivatalos kampányfilmjének

A 138 éves hagyományokra visszatekintő technikai sportruházati márka, a Helly Hansen crowd-sourcing révén készíti következő kampányfilmjét.

A készülő film a síelés közbeni felszabadító érzést és adrenalinlöketet mutatja majd be, amihez a világ minden tájáról várja a sípályás, szabadpályás és az erdei síelés szerelmeseinek felvételeit. A kampányvideóban a hobbi síelők legjobb pillanatai mellett a Helly Hansen professzionális nagyköveteinek vakmerő teljesítménye is látható lesz.

Ha szívesen szerepelne a kampányfilmben, töltse fel síelés közben készült videóját a

hellyhansen.com/skifree

oldalra. A téli kampányvideót a feltöltött videók összegyűjtésével készítik, a legjobb feltöltéseket készítői pedig Helly Hansen síruházati termékeket nyerhetnek.

A kampányvideó a

www.hellyhansen.com

– on lesz elérhető a 2015-16-os téli szezon során. A játék november 30-ig tart. További részletek a

www.hellyhansen.com/skifree

oldalon.


Néhány szó a Helly Hansenről:


A Helly Hansent 1877-ben, a norvégiai Moss-ban alapították, és azóta is világelsőként szolgálja azokat, akiknek munkájuk vagy kalandjaik miatt az elemekkel kell megküzdeniük. A ruházatokat a skandináv dizájnnak és a legszélsőségesebb időjárási viszontagságoknak megfelelően tervezték, hogy magabiztosságot nyújtsanak a profiknak, amikor szembeszállnak a természet legzordabb elemeivel munkájuk során. A vállalat készítette el az első vízhatlan anyagot a világon, több mint 130 évvel ezelőtt, majd az 1960-as években bemutatta az első Propile™ fleece középső réteget. Az 1970-es években bemutatta az első LIFA® Stay Dry technológiával készült technikai aláöltözetet, napjainkban pedig a díjnyertes H2Flow hőmérséklet-szabályozó technológiával rukkolt elő. A Helly Hansen világelső a technikai vitorlásruhák forgalmazásában. A márka több mint 60 síterepet és hegymászó vidék valamint 33 000 professzionális síelőt és hegymászót mondhat hivatalos partnerének Így a Helly Hansen termékei jelenleg a világ több mint 40 országában kaphatóak. Ha többet szeretne megtudni a Helly Hansen legújabb kollekcióiról, látogasson el a

www.hellyhansen.com

oldalra.