PÁLYÁZATI KIÍRÁS

 

Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye, a Budapest Boat Show 2018-ban ismételten meghirdeti Újdonság Pályázat elnevezésű programját, mellyel támogatja a hajózáshoz kapcsolódó hazai és külföldi újdonságok, fejlesztések bemutatását.

 

KATEGÓRIÁK MELYEKBEN A PÁLYÁZAT MEGHIRDETÉSRE KERÜL:
1. Vitorlás, elektromos és motoros hajó
2. Hajózáshoz kapcsolódó termékek (felszerelések, vitorlák, motorok, kiegészítők)

 

PÁLYÁZÓK KÖRE, NEVEZÉSI FELTÉTEL:
A pályázatra gyártók, szolgáltatók és forgalmazók jelentkezését várjuk.

 

1-es kategóriában a pályázaton részt vehet minden olyan Magyarországi vagy külföldi forgalmazó és gyártó, akinek 2017. január 1. és 2018. február 1. közötti időszakban készült el vagy került forgalomba, új vitorlás, motoros vagy elektromos hajómodellje, vagy meglévő modelljének továbbfejlesztett, módosított, megújított változata.

 

2. kategóriában a pályázaton részt vehet minden olyan Magyarországi és külföldi forgalmazó és gyártó, akinek van olyan saját gyártású, vagy általa Magyarországon forgalmazott terméke, mely a hajózáshoz, hajógyártáshoz kapcsolódik, és 2016. január 1. és 2017. február 1. közötti időszakban készült el az első darab a termékből, vagy került először forgalomba.

PÁLYÁZAT ELBÍRÁLÁSA:
A pályázat elbírálását egy a Hungexpo Zrt. által felkért független szakmai újságírókból és szakemberekből álló bizottság végzi.

 

A pályázat elbírálásának szempontjai:
– innováció, újítás jellege, mértéke
– design
– minőség
– környezetvédelmi

 

A pályázat elbírálásának és a díjazottak kiértesítésének határideje:
2018. február 2.