Közép- és Kelet-Európa legnagyobb és legszélesebb körű hajó- és vízisport-szakkiállítása 2018. március 1-től március 4-ig várja az érdeklődőket.

– Továbbra is sikertörténet az osztrák Boat Show – a BOOT TULLN! – A tullni vásárváros már 47 éve ad otthont az osztrák Boat Show-nak. 2018-ban a BOOT TULLN még több izgalmat és látványosságot ígér – szakvásár a legjavából.

 

Mire számíthatnak a látogatók 2018-ban?

 

Mivel a tullni szakkiállításra március elején kerül sor, az esemény remek alkalmat kínál a hajózási ágazat legújabb fejlesztéseinek bemutatására csakúgy, mint az ausztriai vízi sportok és a
sportbúvárkodás újdonságainak megismertetésére. Az ágazat legfontosabb nemzetközi képviselői közül mintegy 380 cég innovatív termékeit tekinthetik meg a látogatók, és így átfogó képet kaphatnak a hajózási szektor fejlődéséről.

 

A szakkiállítás mottója – a vízi sportok bűvölete – jegyében az osztrák Boat Show a különféle sportágak és sporteszközök végeláthatatlan sorát vonultatja fel: láthatók itt vitorlás és motoros jachtok, nagyvitorlások és turbojet meghajtású hajók, daysailerek, motorcsónakok és környezetbarát elektromos meghajtású csónakok, sportos katamaránok, kajakok, kenuk, állószörfök (SUP-ok), gumicsónakok, két- és többevezős csónakok, valamint a vízi járművekhez szükséges hajózási felszerelések és eszközök teljes palettája is. A szakkiállításon ugyanakkor megtalálható minden,amire csak egy búvárnak szüksége lehet, és képviselteti magát számos hajóbérbeadássál foglalkozó cég, vitorlás- és tengerészeti iskola, jachtkikötőt üzemeltető társaságok és természetesen utazási irodák, melyek ellátják az érdeklődőket a világ legnépszerűbb vízsport-paradicsomaira vonatkozó információkkal.

 

 

A vitorlázási központ középpontjában lévő 10-es kiállítócsarnokban a 34 – 55 láb közti kategóriákba tartozó nagy méretű vitorlás jachtok számos gyártója mutatja be legújabb fejlesztésű termékeit, de az osztrák Boat Show-ra természetesen a kis méretű vitorlásokra szakosodott cégek is elhozzák hajóikat, így a Boot Tulln látogatói e kategória legújabb modelljeivel is megismerkedhetnek. A tullni szakkiállításon a következő hajóépítő műhelyek állítják ki termékeiket: Bavaria, Beneteau, Brenta, Dehler, Delphia, Dragonfly,Dufour, Elan, Hanse, J-Boats, Jeanneau, More Yachts, Maxus, Salona, Seascape, Sunbeam, Vico és még számos ismert szereplője a piacnak. A 3-as pavilon fő témája a motorcsónakok, a motoros jachtok és elektromos meghajtású hajók, kezdve a kis motorcsónakoktól egészen a luxuskategóriás, 34 – 45 láb közti motoros jachtokig. A Boot Tulln Ausztriában és Kelet-Közép-Európában is a legjelentősebb kiállításnak számít az innovatív és környezetbarát elektromos hajók gyártói számára. A kiállításon a következő márkák tekinthetők meg:
Absolute, Bavaria, Bayliner, Beneteau, Boesch, Correct Craft, Cranchi, Drago, Four Winns, Frauscher, Italmar, Jeanneau, Lodestar, Quicksilver, Regal, Saver, Sea Ray, Stingray, Terhi, Zar Formenti és jó néhány további márka.

 

Belépődíjak:
Felnőtt 13,00 euró
Nyugdíjas, diák és csoport 11,00 euró
Gyermek (6-15 éves) 3,00 euró

 

Ne maradjon le a hajózási ágazat legfontosabb szakvásáráról!
Várja Önt az osztrák Boat Show, a BOOT TULLN 2018
2018. március 1-től 4-ig
Nyitva tartás: 10:00 – 18:00 óra
Tullni Vásárközpont
AUSZTRIA
www.boot-tulln.at