ELHALASZTVA TECHNIKAI OKOK MIATT!

Sudár Sport, Sudár komfort (klasszik), Sudár Regatta, Scholtz 22, Scholtz 8.8, Scholtz 32, Scholtz 34+2 és Elan tulajdonosok részére.

 

Kedves Hajótulajdonosok!

Talán már értesültetek róla, rendezünk egy háziversenyt az Alsóörs Marinában abból az alkalomból, hogy cégünk elérkezett az 500. hajó legyártásához, illetve forgalmazásához. A verseny időpontját úgy választottuk ki, hogy ne ütközzön semmilyen más versennyel, így az időpont június 16. vasárnap. Természetesen, ha kedved és időd engedi, a 15-ei szombati hajóbemutatón is szívesen látunk. A versenyen nem csak azok a hajók indulhatnak, amely hajók általában versenyeznek, szeretnénk meghívni mindenkit, aki a felsorolt hajótípusok valamelyikének tulajdonosa. A verseny lényege baráti találkozás, beszélgetések, kellemes, feszültség nélküli időtöltés, nem pedig a minden áron győzni akarás. Így a verseny abszolút eredmény szerint lesz értékelve, természetesen az osztályhajók egymás közt is versenyeznek. A versenyhez nem szükséges semmilyen igazolás, de az érvényben lévő versenyszabályok betartása kötelező (ajánlott). Kérlek, olvasd el a versenykiírást, és a nevezési lapot és kedved szerint vegyél részt a versenyen.
Nagyon kérjük, hogy nevezésedet mielőbb add le, hogy a résztvevők számának ismeretében, minél jobban meg tudjuk szervezni a regattát.

 

Nevezési lap és versenykiírás a www.stylejacht.hu oldalról!

 

Bármilyen versennyel kapcsolatos kérdéseddel keresd az alábbi személyeket:
Fekets Adrienne Tel.: 30/242-2373
Scholtz Imre Tel.: 30/940-1251
Wallner Lóránd Tel.: 20/222-5545

 

Kérlek, ha ismeretségi, baráti körödben van olyan hajótulajdonos, aki hajlamos részt venni egy ilyen eseményen, invitáld Őt is!