1. Karaván, hajó és motor találkozóHelyszín: 2151 Fót, Fehérkő u. 6. /a fóti bevásárlóközpontnál levő kiállítói  csarnok az M0 – M3 autópálya kereszteződésében
A 2 napos rendezvényen rangos kiállítói kör, a karaván szakma piacvezető gyártók magyarországi  márkaképviseletei, illetve importőrei lesznek jelen, kínálatukban mintegy húsz lakóautó és lakókocsi lesz látható. A találkozó a hazai szervízhálózatról, a vásárlás vagy bérlés lehetőségeiről is átfogó képet ad.


Szemügyre vehetik az érdeklődők a legkorszerűbb  motorcsónakok, tengeri yachtok és kajakok kínálatát, de a a járműfűtések és járműklimákon át a hajózáshoz kapcsolódó szolgáltatások iránt érdeklődők is kielégíthetik igényeiket.


Motoros hószánok, quadok, sport, és túramotorok széles választékban. Kerékpárok minden korosztálynak.

A Kalandjárók 2013. találkozója több mint egy kiállítás, egész napos családi kikacsolódás  a quad motorozástól a légpuska lövészetig terjedő programakínálatával.

A parkolás és a rendezvény megtekintése ingyenes !

Névjegykártyáját minden kedves látogató beválthatja a Club Karos Spa**** Wellness szállodában felhasználható 30% kedvezményre jogosító kuponra.
Az

expositor@expositor.hu

címre bejelentkező  első 100 előregisztrált között egy db 100.000 forintos  kedvezményre jogosító utalványt sorsolunk ki, mely felhasználható szintén a Club Karos Spa**** Wellness szállodában.
A rendezvény weboldala