Már idén kész a Hungexpo a jövő évi Boatshow megrendezésére.




STRATÉGIAI MEGÁLLAPODÁS A MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉGGEL

Nagy örömmel tudatjuk, hogy megszületett együttműködési megállapodásunk a Magyar Vitorlás Szövetséggel, aki fővédnökként és stratégiai partnerként áll a BUDAPEST BOAT SHOW mellé!

A Szövetség kiállítás szakmaiságát segítve a magyar vitorlázás jelenét meghatározó sportolókat bemutató beszélgetést is szervez, így találkozhatunk majd fiatal reménységeinkkel. Vendégeink lesznek: Berecz Zsombor, Érdi Mária, Tomai Balázs, Vadnai Benjamin, Vadnai Jonatán


ELŐSZÖR A BUDAPEST BOAT SHOW-N: ÚJDONSÁG PÁLYÁZAT

A Budapest Boat Show történetében először hirdetünk „ÚJDONSÁG PÁLYÁZAT”-ot, melynek célja, hogy segítsük a hazai és külföldi újdonságok, új fejlesztések bemutatását.

A pályázaton részt vehet minden olyan hajó forgalmazó és gyártó, akinek 2012. január 1. és 2014. február 1. közötti időszakban készült el vagy került forgalomba, új hajómodellje, vagy meglévő modelljének továbbfejlesztett, módosított, megújított változata.

A 2013. november 20-ig beküldhető pályamunkákat egy független szakmai újságírókból, sportolókból és szakemberekből álló bizottság bírálja majd el.

A pályázatról bővebben a csatolt dokumentumban olvashat.


Pályázati Kiírás


Pályázati Űrlap


KÉSZÜLNEK A SZÍNPADI PROGRAMOK

Majdnem véglegesnek mondható a BUDAPEST BOAT SHOW színpadi programja! A harminc éves zebegényi Hajóstörténeti Múzeum és a Tisza-tó, mint díszvendég bemutatkozása mellett számos, az UTÁNPÓTLÁS és a BIZTONSÁG témakörét érintő előadást láthatnak, kerekasztal-beszélgetést hallhatnak majd a látogatók. A kiállítás idején levetítésre kerülnek majd a Vitorlázó és a Kishamis filmek is. A részletes napi program hamarosan elérhető lesz a kiállítás honlapján!


NE FELEDJE!

2013. november 30.-ig még 15% KEDVEZMÉNNYEL

jelentkezhet a kiállításra!

Kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére a +36-1/263-6074-es vagy a +36-1/263-6541-es telefonszámon, illetve a

boatshow@hungexpo.hu

e-mail címen.