Úgy érzed te vagy a legjobb vitorlázó, csak valahogy a vízen sose jön ki a lépés, gyere és mutasd meg a szárazon.

Itt nem foghatsz semmit a mancsaftokra minden a tudásodon múlik, na meg a szerencsén.

A Regatta stratégiai vitorlás társasjáték 1 éves születésnapja alkalmából megrendezésre kerül az 1. Regatta Boardgame Bajnokság, melyre mindenkit szeretettel várunk.


NEVEZÉS:


Nevezni a helyszínen lehet, szombaton 9:00-13:00-ig. Nevezési díj 3 db vitorlázással kapcsolatos kérdés és válasz elkészítése, melyet előre elküldhetsz a regattaboardgame@gmail.com e-mail címre, de akár nevezéskor a helyszínen papír alapon is leadhatod. A nevezés a Magyar Micro Magic Szövetségnél a

G pavilon



305/A1

standján


LEBONYOLÍTÁS:


9:00-14:00 selejtezők érkezési sorrendben

15:00 döntő


Díjazás:


1-3 helyezett kupa és ajándék Regatta Boardgame társasjáték

és még szolgálati közlemény a játék kitalálójától:




Figyelmetekbe szeretném ajánlani a Regatta stratégiai vitorlás társasjáték legújabb változatát, mely kifejezetten vitorlás iskolák részére készült és a Budapest Boat Shown kerül bemutatásra.


A játék tartalmaz egy nagyobb táblát (1 méteresre fel lett nagyítva) a versenyzésben használatos lobogókat és sok bóját mágneses formában, így nem csak a játékhoz használható, hanem az oktatás során előforduló szituációk táblás bemutatásához is.


Amennyiben felkeltettem az érdeklődésüket kérem keressenek a kiállításon, ahol folyamatos bemutató és tesztjátékok lesznek.