2014. Szélrózsa tókerülő vitorlàs túraverseny

Eltelt a versenyre szánt idő 1/5-e. 2013-ban mégcsak most léptünk be a hivatalos versenyidőszakba. Ezzel az időintervallum tágítással a verseny màr màr most megközelítette a tavalyi év összes teljesìtett futamszámàt. A verseny történetét ebben a pillanatokban is ìrjàk a versenyzők. Màr eddig is idén, beszámolhatunk, déli parti homokpadra futásról 70 km/h szélben, szélcsendről, melyet a mérőállomások 1.5 B-nak jeleztek?! Tudunk feladott és halasztott futamról is. Tudunk továbbá olyan mentőakcióról, melyben résztvett a Zánkai Mentőszolgálat, a Fonyódi vizirendészet, és Király Zsolt és Csapata, akik technikai mentést hajtottak végre. Személyi sérülés nem történt. Fontos, hogy minden résztvevő tudja, senki sincs magára utalva a havaria helyzetben.

Jelenleg egy olyan csapat is futja a versenyt, akik elmonásuk szerint még meglepetést is okozhatnak. Jó szelet Lampedusa!

Új támogató is segíti a versenyrendezőséget. A balatonfűzfői Crescom cég, mely nevéhez fűződik a  budapesti augusztus 20-i tüzijáték.

Jó szelet kìván a versenyrendezőség minden vitorlázónak az 2014-es idényben.

www.szelrozsa.info