Idén újra négyszáz négyzetméteren találkozhatnak az érdeklődők a Bavaria Magyarország és a BL Bavaria Yacht Club által kínált hajókkal és a kihagyhatatlan kedvezményeikkel a februári Budapest Boat Show-on


Újra február, újra Budapest Boat Show! Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője


ezúttal 2015. február 12-15. között várja a hajózás meglévő és leendő szerelmeseit a Hungexpo G pavilonjában. Ezúttal a tengeri hajózás lesz a kiállítás kiemelt témája, ahonnan nem hiányozhat a magyar tenger, azaz a Balaton sem. Természetesen az idén is jelen lesz a Bavaria Magyarország, amely standján két igazi meglepetéssel valamint számos kedvezménnyel várja a vitorlázás kedvelőit.


bavaria-2015-boatshow-elozetes.jpg

Már nem kell sokáig várakozni, és szélesre tárja kapuit a látogatók előtt

a 2015-ös Budapest Boat Show a Hungexpo területén

. Az immár hagyománnyá vált rendezvény középpontjában ezúttal a tengeri hajózást helyezték a szervezők, aminek következtében a kilátogató nagyközönség olyan fejlesztéseket láthat testközelből

a február 12-15. között nyitva tartó hajókiállításon

, amiket ezelőtt még soha. És ha tengeri hajózás, akkor természetesen nem maradhat ki a Balaton, a magyar tenger és a tradicionális vitorlázás sem. Nem hiányozhat a kiállításról

a Bavaria Magyarország

sem, a cég400 négyzetméteres

standján

számos érdekességgel, többek között a

balatonlellei BL Bavaria Yacht Club

ajánlataival várja a látogatókat.


„A kiállítás négy napja alatt szeretnénk az érdeklődőkkel megismertetni mindent, amit kínálni tudunk a vitorlázás szerelmeseinek. A bemutatott hajóink, valamint a különböző szolgáltatásaink mellett rendkívüli kedvezménnyel is szeretnénk leendő partnereinket meglepni.


A kiállítás ideje alatt az új bérlők húsz százalékos kedvezménnyel tudnak kikötőhelyet bérelni a BL Bavaria Yacht Clubban, valamint érdemes a nyári vitorlázást is a kiállítás ideje alatt befoglalni, hiszen hajóbérlésre ugyancsak húsz százalék kedvezmény jár

” – árulta el

Lange Péter, a BL Bavaria Yacht Club ügyvezető igazgatója

.



Nemcsak kedvezményekkel találhatják meg a számításaikat a kilátogatók a cég standján. Az érdeklődők itt találkozhatnak először a

Bavaria 33 EASY vitorlással

. A hajó megalkotásakor az volt az alapkoncepció, hogy

elérhető áron alkossanak egy vitorlást mindazok számára, akik teljes egészében a hajózás nyújtotta élményekre szeretnének koncentrálni, megfizethető áron.

Nos, ezt mindenki láthatja majd, sikerült.


„Az EASY a Bavaria


Cruiser 33 valamivel szerényebb alapfelszereltségű kivitelezése, amihez valóban kedvezményes áron lehet most hozzájutni. Aki a kiállítás ideje alatt megrendeli, az a gyári nettó alapárnál tíz százalékkal olcsóbban, azaz 49.950 euróért rendelheti meg. Ez az ár egy ilyen minőségű és méretű hajó esetében verhetetlen!


Ráadásul az sem elhanyagolható szempont, hogy ezzel a hajóval osztályban is lehet versenyezni, hiszen a rendkívül jó hangulatú Bavaria 32-es osztály azonnal befogadta a szinte teljesen azonos felépítésű EASY 33-at, így könnyedén akár egészen komoly létszámúvá bővülhet a tavaly megalakult és már most is népes és sikeres osztály”

– jelentette ki

az ügyvezető

.



A

nyitott és tágas cockpit, az átlátható, rendezett fedélzetkialakítás

mind azt sugallja, hogy mennyire

könnyen kezelhető az EASY 33

, legyen szó akár egyfős vagy többfős legénységről. A kormányos kényelmesen eléri a genoa csörlőket, így a manőverezés igazán gyerekjáték.

A tágas belső tér olyan atmoszférát áraszt, mintha egy 37 láb méretű jachton lennénk.

A tágas és fényárban úszó szalon igazi loft hatását kelti a hatalmas ablakokkal. Legyen szó egy hosszú vagy akár egy rövid hétvégi hajókázásról, a nagy hálófülkék, a kávézóasztal a szalonban, a kis konyha ízletes falatkák elkészítésére és egy easy-care fürdőszoba egység mind az alapfelszereltség része, és mind az utasok kényelmét szolgálják.

Ám senki se gondolja azt, hogy a Bavaria Magyarország kizárólag az EASY-re koncentrál a kiállításon. Szintén látható lesz

a Bavari


a Cruiser 37-es vitorlás

is, melyet

tavaly Európa legjobb jachtjának jelölték

. A hajó sikeres évet tudhat maga mögött, hiszen

több példány is érkezett már Balatonra

, és a modell egyértelműen bizonyította, hogy egy kitűnő választás.


„A hajó szépen beleillik a balatoni látképbe, mérete nem túl kirívó, de mégis egy árnyalatnyival nagyobb a mellette vitorlázó hajóknál. Magas sebességi potenciál jellemzi, ugyanakkor egyszerűen lehet irányítani, egyenletes vitorlástulajdonságok párosulnak a kiváló menetstabilitással, és a jó manőverezhetőséggel”

– ismertette a Cruiser 37 legfőbb sajátosságait

Lange Péter

.



Szintén nagy sikerre számíthat itthon a Bavaria Magyarország forgalmazásában egy fantasztikus

Joker Clubman 24 lábas RIB hajó

, ami majd hét és fél méter hosszú, három méter széles, 16 fő befogadására alkalmas, és egy hatalmas, Magyarországon ritkán látható 250 lóerős Suzuki motorral van szerelve.

Igazi vérpezsdítő, férfiszívet melengető vízi jármű.

Ahogy a cégvezető elárulta, ahogy az már évek óta lenni szokott, a számos látnivaló mellett nem feledkeznek meg a vendéglátásról sem:

a jó szó mellett a finom kávé sem hiányzik majd

a Bavaria Magyarország standján.